Cornelia Skuggen, Celsius Glass Studio AS 

Kun en kort båttur/biltur fra Ålesund sentrum finner du Celsius Glass Studio. Glassblåserverkstedet ligger i det blå «Kunstnerhuset» på Devoldfabrikken, et levende og flott handelssted med butikker og opplevelser. Celsius er et åpent glassblåserverksted hvor glassblåser Cornelia Skuggen blåser fargerikt glass til nytte og glede. 

I tillegg har Celsius en Sirkulærkolleksjon som består av ulike produkter laget av tomgods fra Ålesunds natteliv. Celsius Sirkulær består av enkle produkter, drikkeglass, lysestaker og skåler som laget for å få mennesker til å tenke nytt om hva gjenvinning er -og kan være. 

«Jeg er opptatt av å ta vare på og å vise frem håndverket. Glassets magi er for mange helt ukjent, hos Celsius kan du komme nært og føle varmen. Jeg ønsker at produktene mine skal være funksjonelle, de skal kunne brukes i hverdagen, gi deg glede og en følelse av hverdagsluksus».  

Hos Celsius kan vennegjengen, firmaer og utdrikningslag få muligheten til å prøve glassblåsing. Cornelia tilbyr «En glassblåseropplevelse» i verkstedet både på dag og kveldstid. Ta kontakt for mer informasjon.

Se www.devoldfabrikken.no for mer informasjon om åpningstider og aktiviteter.